showmenubutton.png
     

Boliginteriør

PM Interiør fremstiller køkkener, bad og garderober på eget moderne værksted, hvor kombinationen af ny teknologi og ædelt håndværk munder ud i smukke og gedigne løsninger fremstillet efter kundens ønsker. Vi har hele paletten og producerer i malede, finerede og massive materialer. Massive tapsamlede træskuffer indgår i mange af vores løsninger. Det gennemgående tema for dem alle er KVALITET.


Vis mere

SPECIALINTERIØR

Vi er ordreproducerende i alle former for specialinventar, herunder pulte, receptionsskranker og barer. Inventar til butikker, skoler og institutioner (både i det offentlige og det private marked). Vi fremstiller i alle gængse materialer helt efter kundens ønsker. 


Vis mere

MØBLER

Vi producerer spiseborde, sofaborde, indbygningsreoler, vitrineskabe og skænker alt efter kundernes ønsker. Det kan være enkeltstående møbler, eller som komplementering til et køkken, hvor materialevalget går igennem som en rød tråd. Vores dygtige snedkere kan udføre det du måske går og ønsker dig.


Vis mere

Bordplader

PM Interiør producerer bordplader til møbler og køkkener. Vi laver alle typer massive køkkenbordplader evt med underlimede vaske. Træbordplader laves i forskellige tykkelser med små stave eller gennemgående stave. Corianplader kan produceres i mange forskellige spændende udførelser. Pladerne kan udføres med integrerede vaske i samme materiale eller anden type vask.

Stenplader, stålbordplader, compositeplader og laminatplader er også i vores sortiment. 


Vis mere

Tine hundrup

Kunsten i at opnå succes med en kunde er, at vi forstår vores kunder!

Hertil er vi så heldige at have samarbejde med indretningsarkitekt Tine Hundrup, der er fantastisk til at se mulighederne og finde de rette løsninger.

Alle forslag præsenteres for kunden på flotte håndtegnede skitser, der giver det helt rette billede af, hvad du, som kunde, vil kunne forvente dig af det færdige resultat.

Tine er herefter bindeleddet mellem kunde og producent. Tine forstår kunden, og vi forstår Tine - enkelt! Få inspiration på Tines hjemmeside


Vis mere

PM Træ & Interiør er din nordjyske kvalitets-leverandør af interiør til køkkenet, badeværelset og husets øvrige rum.

pmtrae_rss_icon.png
pmtrae_mail_icon.png
pmtrae_facebook_icon.png
Banner_groen_99x32

PM TRÆ & INTERIØR A/S  |  Tlf. 98 25 63 66  |  E-mail pmtrae@pmtrae.dk